Bas Geerdink


Werk

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente in 1990 te hebben afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij KPN. Daar heb ik acht jaar gewerkt, in Leidschendam als kwaliteitsauditor en kwaliteitsmanager en daarna in Arnhem als manager consumentenmarkt en manager zakelijke markt, waar ik ook mijn vrouw Annette ontmoet heb. In de laatste functie werd ik gevraagd om bij de betaald voetbalclub Vitesse in Arnhem directeur algemene zaken te worden. Dat heb ik gedaan van begin 1998 toen Monnikenhuize net verlaten en de verhuizing naar Gelredome aanstaande was, tot het EK Voetbal waarvoor in Arnhem drie wedstrijden gespeeld zijn in 2000.

Na Vitesse kwam ik in 2000 terecht in Internetland, waar ik als DGA van een websitebouwer gevraagd werd voor mijn eerste interim-opdracht. Met de geboorte van onze dochter besloot ik als ZZP-er te gaan interimmen vanuit mijn eigen BV, wat ik tot in 2018 gedaan heb o.a. bij ONVZ, Zilveren Kruis, Agis, Novartis, Interpolis, VGZ, Aevitae en OHRA. Zowel in de lijn (o.a. manager marketing, manager verkoop, directeur commercie) als in project-/programmamanager (o.a. conversie van Agis naar Zilveren Kruis, gezondheidsprogramma voor Achmea, conversie Friesland Bank Assuranti├źn naar Interpolis/Rabobank).

In 2018 ben ik mijn vrouw komen versterken bij All4JobsZorg en gestapt in de wereld van werving & selectie. Met zijn twee├źn hebben we diverse zorgorganisaties in de ouderenzorg, jeuggdzorg, maatschappeijke opvang en GGZ als klant. Groter groeien willen we niet, leuke klanten echt helpen wel!